Hoți filmați de camerele de supraveghere

hotul

Bărbatul și tânărul de 17 ani care la data de 12 octombrie au furat mai multe bunuri dintr-un magazin alimentar din cartierul Carpați II, au fost ulterior identificați de poliţişti cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Administratorul unei societăți comerciale a sesizat poliția despre faptul că a fost victima unui furt produs în dauna societății sale, constând în aceea că doi bărbați i-au sustras din magazin diverse bunuri.

Vizionând imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii judiciariști au identificat ca principal bănuit un bărbat de 33 de ani din Satu Mare, recidivist, iar activităţile de documentare şi investigare au relevat faptul că bărbatul ar fi autorul a mai multor furturi instrumentate de oamenii legii și aflate în diverse stadii de cercetare, bărbat care de cele mai multe ori acționează însoțit. În cazul de față, infracțiunea a fost comisă împreună cu un tânăr de 17 ani, tot din Satu Mare.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi, urmând ca la finalizare să fie propuse măsurile legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.