Cine a făcut zob mașina din Carei? Polițiștii au răspunsul

masina1

Polițiștii au dat de urmele șoferului care a distrus în noaptea de sâmbătă, 15 spre duminică 16 octombrie mașina unui restaurant din Carei. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani, cu domiciliul în Cluj-Napoca.

În dimineața zilei de 16 octombrie, Poliția Municipiului Carei a fost sesizată de către proprietarul unui autoturism, despre faptul că pe parcursul nopții, mașina pe care o lăsase parcată pe strada 1 Decembrie, i-a fost avariată, fără să poată preciza împrejurările producerii avariilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit, în cursul zilei de duminică, să identifice atât autoturismul implicat în eveniment, cât și pe cel care se aflase la volan.

Verificările au condus către un bărbat de 30 de ani, cu domiciliul în Cluj-Napoca, care în noaptea de 15 spre 16 octombrie, manevrând autoturismul personal, a tamponat din spate mașina parcată, după care și-a continuat drumul până în localitatea Sanislău, unde locuiesc bunicii lui și în curtea cărora a parcat vehiculul.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. Ca primă măsură, carnetul de șoferului din Cluj a fost suspendat pe o perioadă de 30 de zile.

Mai multe informații cu privire la acest caz puteți afla dacă dați click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/10/16/masina-distrusa-se-cauta-faptasul-foto/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.