PMP Satu Mare stă pe un butoi de pulbere. Ce spune fostul secretar general adjunct

pmp1

Cu nici două luni înainte de alegerile parlamentare, apele par să fie destul de tulburi în ograda Partidului Mișcarea Populară (PMP) Satu Mare. Mai mulți lideri din cadrul formațiunii politice îl acuză pe președintele Ioan Opriș că numirile în funcție se fac după bunul său plac, motiv pentru care o parte dintre aceștia au decis să demisioneze atât din funcțiile pe care le aveau cât și din partid.

Nemulțumiți de colaborarea cu Opriș, mai mulți vicepreședinți ai PMP Satu Mare printre care: Sorin Haiduc, Gheorghe Gheorghe și Ioan Pop au ales să demisioneze din funcție și mai mult decât atât, să plece din partid.

Acestora li se alătură și Gigel Ștef, fostul secretar genera adjunct al PMP Satu Mare, respectiv Raul Donca prim-vicepreședintele de la municipiu.

„Nu am plecat din funcție pentru că nu aș avea timp, așa cum a declarat domnul Ioan Opriș în conferința de presă de joi (14 octombrie). Eu am plecat din cauza dânsului. Eu am venit din UNPR unde am avut funcția de secretar general. Potrivit protocolului încheiat, această funcție trebuia să revină UNPR. Însă domnul Opriș a vrut să-mi dea o altă funcție. Eu nu am fost de acord. Nu sunt bătaia de joc a nimănui. Nu e corect ca numirile în funcții să stea în pixul domnului Opriș. Și vă mai spun ceva. Comitetul Executiv de la nivel de județ nu este reconfigurat”, spune Gigel Ștef.

Fostul secretar general adjunct al PMP Satu Mare spune că toți cei care au renunțat la funcții și au plecat din PMP, au în spate aproximativ 20 de organizații din județ. Dacă așa stă treaba, atunci Ioan Opriș are probleme reale la nivel de conducere.

Cu toate astea, în conferința de presă de joi, acesta s-a arătat încrezător în șansele PMP, subliniind că are mulți susținători în județ. Mai mult decât atât, acesta a declarat că până la sfârșitul săptămânii viitoare va anunța lista cu candidații, atât la Senat cât și la Camera Deputaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.