A crezut că scapă, dar a fost prins la Petea

Traficant arestat

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și reținut un cetățean român, urmărit național, care era căutat de autoritățile din România, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

În data de 14 octombrie, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român Florin C., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza județului Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit național.

Pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei de doi ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.