Seminar interactiv de inteligență financiară la Satu Mare

eusebiu-burcas

Cum să-ți gestionezi banii și să câștigi mai mult prin investiții? Este una din întrebările la care Eusebiu Burcaș, cel mai apreciat trainer de finanțe personale din România, vă va răspunde în cadrul seminarului interactiv de inteligență financiară de la Satu Mare. Evenimentul va avea loc marți, 18 octombrie,de la ora 17.00 pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 9-11.

Seminarul de Inteligenţă Financiară este oferit de Banca Transilvania prin Clubul Întreprinzătorului Român și este susţinut de Eusebiu Burcaș. Costurile seminarului sunt acoperite de către Banca Transilvania pentru a permite accesul gratuit al angajaţilor şi antreprenorilor la informaţii financiare valoroase pentru viața lor financiară.

Ce informații pierdeți dacă nu participați la seminarul de la Satu Mare? Eusebiu Burcaș vă răspunde în căteva fraze: Formula bunăstării pentru antreprenori și angajați; Ce înseamnă inteligența financiară și cum o poți obține? Cum să treci de statutul de angajat la înteprinzător; Cum te ajută afacerea ta să devi prosper și fericit? Etc.

Ce veți învăța dacă participați la acest curs? Iată câteva exemple: Care sunt cele trei circuite ale banilor pentru antreprenori și angajați? Cum să păstrezi echilibrul între banii firmei și banii personali? Ce înseamnă un credit bun și cum te poate ajuta să crești financiar? Cum să construiești un plan financiar personal bazat pe business? Ce elemente financiare să urmărești în afacerea ta?

Eusebiu Burcaș este fondatorul primului program independent de educație financiară din România – BurCASH – Managementul Banilor și este cel mai apreciat trainer de finanțe personale din țară.

Este unul dintre primii români care au obținut o certificare internațională în consultanță de management (CMC).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.