Primăria vrea să-și înființeze o firmă proprie. Vezi pentru ce (Video)

firma

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată azi, 14 octombrtie, edilul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că Primăria dorește să înființeze o firmă proprie care să întrețină străzile din oraș. Primarul a dat ca exemplu Zalăul, unde municipalitatea are o asemenea firmă.

„Ar fi oportună înființarea unei societăți a Primăriei Satu Mare pentru reparația drumurilor dacă este vorba despre lucrări mai mici. Este o idee. Și orașul Zalău are o asemenea firmă”, a declarat primarul.

Mai mult decât atât, edilul spune că firma respectivă ar trebui înființată încă în cursul acestui an. Primarul a subliniat faptul că, dacă instituția pe care o conduce ar avea o asemenea firmă, aceasta ar putea executa lucrările de plombare fără a se pierde timpul cu licitațiile.

La finalul conferinței de presă, Kereskenyi Gabor a subliniat și faptul că, pentru înființarea acestei firme este nevoie de voință politică din partea consilierilor locali, având în vede că pentru a trece un asemenea proiect de hotărâre este nevoie de votul a două treimi din numărul consilierilor municipali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.