Modificări în conducerea PMP Satu Mare. Ce spune Ioan Opriș

ioan-opris

Csaki Csongor a ales să renunțe la funcția de președinte al Organizației Municipale a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Satu Mare, susține președintele de la nivel de județ al formațiunii police, Ioan Opriș. Acesta a prezentat modificările apărute în ultima vreme în structura de conducere a PMP, în cadrul cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 14 octombrie.

Una dintre cele mai importante schimbări s-a produs la nivelul conducerii Organizației Municipale, acolo unde Csaki Csongor a renunțat la funcție, iar locul acestuia, până la alegerea unui nou președinte, a fost luat de Ioan Hotea.

„Din cauza activității pe care o desfășoară, domnul Csaki Csongor a considerat că e mai bine să lase pe altcineva la conducerea Organizației Municipale, întrucât dânsul nu are efectiv timp. Săptămâna asta a fost plecat în Austria câteva zile, săptămâna trecută la fel. Ori, ca să putem dezvolta organizația și să avem rezultate bune trebuia să preia altcineva conducerea organizației. Astfel că dânsul a trecut pe o funcție de vicepreședinte și până la nominalizarea altei persoane, domnul Hotea Ioan va coordona activitatea Organizației Municipale, urmând să mergem în continuare cu pași destul de repezi către consolidarea organizației, întrucât avem puțin timp până la alegerile parlamentare”, a declarat Ioan Opriș.

De asemenea, locul prim-vicepreședintelui de la nivel de județ, dr. Florian Sibian, a fost luat de Ioan Hotea.

Opriș spune că fost prim-vicepreședinte s-a retras din cauza timpului redus pe care îl are. În prezent, acesta ocupă funcția de vicepreședinte la nivel de județ și va conduce Departamentul de sănătate publică din cadrul PMP Satu Mare.

Referitor la semnăturile strânse în vederea alegerilor parlamentare din iarna acestui an, Opriș spune că până în data de 12 octombrie, PMP Satu Mare a strâns peste 3.200 de semnături care au fost trimise la București.

Cu privire la lista cu candidații pentru parlamentare, liderul PMP Satu Mare a declarat că numele și ordinea acestora se va anunța până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.