Vrei să faci parte dintr-o echipă de succes? Participă la ședințele Toastmasters

Doreşti să ții prezentări de vânzări mai bune ? Să stăpânești tehnici eficiente de management ? Să cooperezi mai ușor cu echipa ta ? Să dezvolți și să prezinți cu ușurință idei ? Să primești și să oferi critici constructive ? Să construiești sau să faci parte dintr-o echipă de succes ? Eliberează-ţi o oră din program şi participă la întâlnirea membrilor Toastmasters Satu Mare ce va avea loc în data de 18 octombrie, pe strada Vasile Lucaciu, nr. 8, de la ora 19.00.

„Acum un an, îmi era teamă să vorbesc în public. Însă pe parcursul unui an de experiență în cadrul Clubului Toastmasters Satu Mare, am învățat într-un cadru pozitiv, alături de colegii mei, cum să îmi înving teama de a vorbi în fața unei săli pline cu spectatori, care sunt secretele organizării unui eveniment şi cum să transmit cu eficiență orice mesaj sau informație. În ziua de azi, în calitate de VPM îmi revine misiunea de a lucra într-o echipă de lideri entuziaști și totodată îmi revine frumoasa sarcină de a coopta persoane care sunt interesate de beneficiile dezvoltării personale”, spune Ioana Caraba, vicepreședintele Toastmasters Satu Mare.

Ce este Toastmasters?

Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere. Misiunea unui club Toastmasters este de a oferi un mediu de învățare pozitiv și de suport reciproc, prin intermediul căruia fiecare membru are oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de comunicare și de leadership, toate acestea ducând la creșterea încrederii de sine și la dezvoltarea personală.

Toastmasters Satu Mare este un club care aduce un plus în cadrul comunității locale prin contribuirea la dezvoltarea abilităților de comunicare și de leadership ale membrilor acestora.

1-iunie-la-toastmasters-satu-mare

cu-colegii-de-la-toastmasters-cluj

seminar-toastmasters-satu-mare

toastmasters-satu-mare-go-team

toastmasters-satu-mare-si-oradea-toastmasters

toastmasters-satu-mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.