Polițiștii au stabilit vinovatul accidentului dintre Căuaș și Tășnad. Ce spun anchetatorii

accident2

Nepăstrarea distanței regulamentare în mers față de vehiculul din față, a fost cauza accident rutier produs miercuri (12 octombrie) seara între localitățile Căuaș și Tășnad.

La fața locului, oamenii legii au stabilit faptul că un șofer de 52 de ani din comuna Santău, aflat la volanul unei mașini, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers față de autoturismul care circula în fața sa, a provocat un eveniment rutier în care au fost implicate trei mașini.

În fapt, în încercarea de a evita prin viraj la stânga un impact iminent cu autoturismul din față care a frânat, conducătorul auto care circula din spate nu numai că l-a acroșat pe cel din față ci a și pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 39 de ani din localitatea Ghilești și care circula din sens opus.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto care a circulat regulamenatar, care ulterior a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate.

La toți cei trei șoferi implicați, rezultatele testării cu aparatul etilotest au fost negative.

Totodată, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.