O sătmăreancă stabilită în Belgia ajută copiii săraci. Despre ce este vorba

larisa

După succesul înregistrat în cadrul campaniei „Provocarea ghiozdanul”, care a avut un ecou deosebit și în județul Satu Mare, dar și inițiativa de ajutorare a copiilor săraci, grupul de români din Belgia din care face parte și sătmăreanca Larisa Țîrle, își propune „să îl ajute pe Moș Crăciun”. Scopul acestui demers este ca și copiii care provin din familii mai sărace să aibă bucuria de a găsi daruri sub bradul de Crăciun.

„Vrem să îl ajutăm pe Moș Crăciun ! Să trimită cadouri și copiilor mai puțin norocoși! Acești copii, chiar dacă îi scriu an de an scrisori Moșului, nu găsesc nimic sub brăduț! Unii dintre ei spun că s-a pierdut scrisoarea, că până în Laponia e cale lungă … și de aceea n-au primit nimic … De anul acesta, scrisorile nu se vor mai pierde, vor ajunge la Moșul!

Unite in Good va publica o serie de scrisori iar fiecare dintre voi e invitat să își aleagă o scrisoare, pentru a pregăti cadoul dorit de copilaș.

O primă serie de scrisori va fi publicată, iar de îndată ce fiecare copil și-a găsit un Moș, vom continua cu publicarea următoarelor scrisori.

Procedura e simplă, imprimați coala, rugați copilașul să scrie scrisoarea, iar noi ori dumneavoastră o vom publica pe acest grup, pentru a găsi Moșul.

Dacă cunoașteți un copilaș la care Moșul riscă să nu ajungă anul acesta, nu rămâneți indiferenți.

Întreaga echipa Unite in Good contează pe sprijinul dumneavoastră pentru a face cât mai mulți copii fericiți de Crăciun!”, spune Larisa Țîrle.

Modelul scrisorii poate fi descărcat dacă dați click pe următorul link:

https://drive.google.com/file/d/0B11dmtU63h2hWkFmazFFenNUZnM/view

Scrisorile vor fi publicate pe pagina de Facebook a Unite in Good (https://www.facebook.com/UniteInGood/?fref=nf)

Larisa Țîrle este din Ardud și locuiește de aproape nouă ani în Belgia, unde a terminat un master în Științe politice.