Criminalii din Micula, condamnați la pușcărie. Vezi decizia Tribunalului Satu Mare

criminali

Cei patru tineri care în toamna anului trecut au ucis-o pe Ileana Nagy, o bătrână de 81 de ani din Micula, au fost condamnați la ani grei de pușcărie. Potrivit deciziei Tribunalului Satu Mare Lingurar Bela, Toma Lajos Miklos și Lakatos Giani vor avea de stat câte 18 ani după gratii, iar Cristian Varga a fost condamnat la 12 ani de pușcărie.

„Tribunalul Satu Mare condamnă inc. L. B. (Lingurar Bela) la pedeapsa de 18 ani închisoare şi interzicerea drepturilor pe o perioada de 5 ani ca pedeapsă complementară; Aplică inc. minor V.C. (Varga Cristian) măsura educativa a internării într-un centru de detenție pe o durată de 12 ani; Condamnă inc. T.L.M. (Toma Lajos Miklos) la pedeapsa de 18 ani închisoare şi interzicerea drepturilor pe o perioada de 5 ani ca pedeapsă complementară; Condamnă inc. L.G. (Lakatos Giani) la pedeapsa de 18 ani închisoare şi interzicerea drepturilor pe o perioada de 5 ani ca pedeapsă complementară; Deduce reținerea și arestul preventiv, în cazul tuturor inculpaților; Menține măsura arestului preventiv față de cei patru inculpați”, se arată în decizia magistraților tribunalului Satu Mare.

Ligurar Bela, Cristian Varga și Lakatos Giani au atacat decizia Tribunalului Satu Mare, astfel că dosarul crimei de la Micula va junge pe masa magistraților Curții de Apel Oradea.

La data de 26 septembrie 2015, o femeie de 81 de ani din Micula a fost găsită fără suflare în propria casă. Pe corpul femeii anchetatorii au descoperit urme de violență.
La acea vreme, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, a declarat că bătrâna a fost desfigurată complet de către criminali, cu un par și o coadă de mătură. În urma loviturilor primite, Ileana Nagy a avut craniul fracturat. Bătrâna a murit în chinuri groaznice, fiind bătută până ce și-a dat ultima suflare.

După ce au ucis-o pe femeie, criminalii au răvășit casa, după care au plecat fără a lua mare lucru.

Un Comentariu la "Criminalii din Micula, condamnați la pușcărie. Vezi decizia Tribunalului Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.