Candidaţii la posturile de directori de şcoli au intrat în focul examenelor

examen

162 de dascăli din județ care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru funcțiile de director și director adjunct susțin azi, 12 octombrie, proba scrisă pentru ocuparea acestor posturi. Examenul are loc la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” din Satu Mare.

În urma verificării dosarelor încărcate electronic de către candidați, pe platforma informatică dedicată, pentru înscrierea la concursul de ocupare a funcțiilor de director și de director adjunct din unitățile de învățământ de stat din județul Satu Mare au fost respinse patru dosare.

Motivele respingerii celor patru dosare de înscriere sunt: neîndeplinirea condițiilor de înscriere (membru în Corpul Național de Experți în Management Educațional, absolvent de studii universitare), lipsa documentelor încărcate pe platforma electronică, lipsa documentului care atestă consultarea organizației care reprezintă în Parlament minoritatea națională în cazul unei candidaturi la o unitate de învățământ cu predare într-o limbă a minorităților naționale.

Un număr de 162 de persoane îndeplinesc condițiile de participare la probele din cadrul concursului de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct.

Probele de interviu şi curriculum vitae vor fi susținute în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.