Bugetul pentru Programul „Casa Verde”, suplimentat

casa-verde

Bugetul alocat pentru Programul „Casa Verde” a fost suplimentat cu 25% pentru județul Satu Mare, potrivit directorului executiv al Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare.

„Bugetul alocat pentru programul Casa Verde Clasic a fost suplimentat cu 25% pentru fiecare județ, începînd cu data de 12 octombrie 2016. Suma disponibilă în acest moment este 585.113 lei, adică se mai pot depune aproximativ 97 de dosare”, spune șefa instituției.

Cererile pot fi depuse pentru: panourile solare presurizate (ajutor de 6.000 de lei) sau nepresurizate (3.000 de lei) sau pentru pompele de căldură (8.000 de lei).

Dosarele trebuie să cuprindă următoarele documente: cererea de finanțare; extras de carte funciară; copie după buletin; cazier judiciar; cazier fiscal atât de la DITL, cât și de la Finanțe, respectiv dovada unui cont în care vor fi virate sumele.

Toți cetățenii interesați de acest program sunt așteptați la sediul Agenției pentru Protecția Mediului, str. Mircea cel Bătrân , nr. 8B, cu dosarul de finanțare completat conform ghidului afișat pe site-ul www.afm.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.