Ce spun sătmărenii despre lucrările de pe Podul Decebal: „Vai de mama noastră !!!” (Foto&video)

groapa3Vestea despre apariția primelor gropi în asfaltul de pe Podul Decebal a stârnit o serie de reacții din partea sătmărenilor, și asta în condițiile în care lucrările de reabilitare a carosabilului încă nici nu au fost finalizate. Primele gropi apărute în stratul asfaltic au fost semnalate de Sătmăreanul într-un articol publicat sâmbătă, 8 octombrie (http://www.satmareanul.net/2016/10/08/asta-da-lucrare-a-aparut-prima-groapa-in-asfaltul-de-pe-podul-decebal-fotovideo/).

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar sătmărenii își arată nemulțumirea față de calitatea lucrărilor de pe Podul Decebal.

În continuare vă prezentăm câteva comentarii postate pe pagina de Facebook al ziarului nostru:

Moldovan Daniela Maria: „Minunat, am suportat luni întregi aglomerația ca să apară gropile. Cred că mai bine nu începeau lucrările și lăsau podul așa decât să apară cratere după „reabilitare”.

Noti Noti: „Trebuie dată firma în judecată și recuperați până la ultimul leu toți banii care au fost dați pentru această lucrare și data viitoare când o firmă face o lucrare se va gândi de două ori cum o face!!!!”.

Petru Pop: „Din prima clipă au greșit. Au luat un strat de beton care va afecta rezistența podului cine controlează lucrarea să plătescă ! Rușine să vă fie hoților”.

Erika Muter: „O gropiță în obrazul nerușinat al celor care fac lucrare de mântuială !!!”.

Pintea Marian Emil: „Vai de mama noastră !!!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.