Ares și Roca, cei mai isteți „câini-detectivi” din România (Foto)

Cei mai isteți căței din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) s-au întrecut la Sibiu, la Campionatul de dresaj al câinilor de serviciu.

La finalul concursului agent șef principal Nistor Vlad de la IPJ Satu Mare, însoțit de câinele Ares, a ocupat locul I iar agent șef principal Silaghi Alexandru însoțit de câinele Roca s-a clasat pe locul al II-lea.

Competiția a avut loc în perioada 3-7 octombrie, la Sibiu.

Cea de-a 13-a ediţie a Campionatului de Dresaj al Câinilor de Serviciu din MAI s-a încheiat şi cei mai buni câini au fost premiaţi. Campionatul a avut loc în perioada 3-7 octombrie, la Centrul Chinologic Sibiu.

Competiţia a fost organizată de Centrul Chinologic Sibiu şi Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.

La concurs au participat echipe reprezentative ale structurilor MAI, astfel că 22 de echipe câine-instructor au concurat pentru un loc pe podium la probele: „Câine universal”, „Detectare explozivi”, „Patrulare intervenție”, „Căutare și salvare”.

IPJ Satu Mare a fost reprezentat la concurs de două echipe câine – instructor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, la secțiunea „Patrulare intervenție”.

La finalul concursului agent șef principal Nistor Vlad, însoțit de câinele Ares, a ocupat locul I iar agent șef principal Silaghi Alexandru însoțit de câinele Roca a ocupat locul al II-lea.

catei

foto1

foto2

foto3

foto4

foto5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.