Prefectura Satu Mare pune la bătaie peste 3 milioane de euro. Vezi pentru ce

prefectura1

Prefectura Satu Mare a publicat pe SEAP, în data de 5 octombrie 2016, anunțul ofertei de licitație în ceea ce privește execuția lucrărilor de construcție și apoi dotarea clădirii aflată pe strada Cuza Vodă, în vecinătatea IPJ Satu Mare, care va deveni noul sediul al Instituției Prefectului și al unor servicii publice (permise, înmatriculări auto și pașapoarte).

Valoarea estimată a contractului este de 14.311.278, 94 de lei, din care pentru execuția lucrării este prevăzută suma de 12.981.442,94 lei (fără TVA), pentru dotări 1.282.400 lei (fără TVA), iar pentru organizarea șantierului 47.436 lei (fără TVA).

Firmele participante la licitație trebuie să depună o garanție de 200.000 de lei.

Data limită de depunere a ofertelor este 24 octombrie 2016, ora 15.00.

„Județul Satu Mare are în administrare o construcție neterminată situată în mun. Satu Mare pe str. Cuza Voda, colț cu str. Mircea Cel Bătrân pe care intenționează să o transforme în sediu adminisrativ pentru prefectură și serviciile publice comunitare (permise, înmatriculări auto și pașapoarte).

Obiectivul prezentei proceduri de achizitie publică este contractarea lucrărilor necesare finalizării construcției cu destinația sediu administrativ și respectiv furnizarea dotărilor aferente utilării clădirii”, se arată în documentul publicat pe SEAP.

Lucrările care fac obiectul contractului sunt următoarele:

– lucrări de construcții, rezistență;
– lucrări instalații electrice;
– lucrări sisteme antiefracție, antiincendiu, reletistică, CCTV;
– lucrări instalații termice, CT + Chiller;
– lucrări instalații sanitare, hidranți, canalizare;
– lucrări de amenajare exterioară.

Execuția lucrărilor include și montarea de echipamente și utilaje tehnologice.

Dotările care vor fi furnizate în cadrul contractului sunt obiecte de mobilier (dulap/rafturi metalice și prefabricate din lemn, scaune, mese, fotolii, canapele etc.), echipamete de birotică (aparate multifuncționale, videoproiectoare, UPS-uri, distrugătoare documente, sistem ticketing, sistem audio, etc.), echipamente electrocasnice (frigidere, aparate cafea, cuptoare microunde, aspiratoare).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.