PMP Satu Mare deschide larg porțile pentru vechii membri PDL

csaki-csongor

Vechii PDL-iști care nu se mai regăsesc în rândurile PNL sunt așteptați la partidul lui Traian Băsescu, este mesajul liderului Organizației Municipale a PMP Satu Mare, Csaki Csongor.

Organizația Municipală a Partidului Mișcarea Populară Satu Mare este în continuă dezvoltare și dorește întărirea acesteia cu noi membrii. Potrivit președintelui Organizației Municipale a PMP Satu Mare, Csaki Csongor, în perioada următoare se va simții tot mai mult prezența membrilor formațiunii politice în mijlocul sătmărenilor.

„Vrem să profităm de pe urma neînțelegerilor din cadrul PNL, și îi așteptăm pe vechii PDL-iști în partidul nostru. Sigur, pe cei care cred în mesajul liderului nostru Traian Băsescu”, spune Csaki Csongor.

În ceea ce privește organizația pe care o conduce, Csaki Csongor spune că aceasta se află în continuă dezvoltare.

„Organizația Municipală a PMP Satu Mare este în continuă dezvoltare. S-a organizat Biroul Municipal de aproximativ o lună și acum lucrăm la finalizarea OSV-urilor (Organizare Secție Votare). Acest proces se va finaliza în următoarea săptămână”, a declarat pentru Sătmăreanul, liderul PMP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.