Vrei să lucrezi la Ryanair. Când au loc interviurile de angajare

ryanair

Compania aeriană Ryanair face angajări prin intermediul firmei irlandeze de recrutări Crewlink. Interviurile de la Cluj vor avea loc pe 25 octombrie. Astfel, sătmărenii care doresc să lucreze la o compania aeriană de talie internațională pot să aplice pentru cele 100 de job-urile scoase la bătaie de Ryanair.

Candidații trebuie să completeze formularul online de pe site-ul www.crewlink.ie. Un reprezentant al companiei de recrutare îi va contacta pe candidații ai căror aplicații au fost acceptate în vederea stabilirii unui interviu. Cel de la Cluj va avea loc la data de 25 octombrie.

Condițiile de angajare Ryanair sunt următoarele: înălțime între 1,57 și 1,88 m; persoană aptă pentru înot; vedere bună (sunt acceptate lentilele de contact); vârsta peste 18 ani; pașaport valid în Uniunea Europeană, iar candidatul trebuie să aibă dreptul să lucreze în Marea Britanie și în Irlanda; cunoașterea limbii engleze (scris și vorbit); persoană prietenoasă și pricepută să comunice cu oamenii; experiența anterioară în domeniu nu este necesară.

Angajatorii ofertează candidaţii cu pachete salariale competitive care includ o bonificaţie la angajare de 1.200 de euro şi contracte de muncă pe o perioadă de trei ani după încheierea perioadei de training.

Ryanair a transportat anul trecut peste 117 milioane de pasageri pe cele 1.800 de zboruri zilnice de la 84 de baze. Compania zboară în peste 200 de destinații din 33 de țări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.