Show muzical la Castelul din Carei

petr3

petr8

Joi, 6 octombrie, de la ora 18.00, Castelului Károlyi a avut loc concertul tânărului muzician maghiar Petruska András, în cadrul turneului de promovare a albumului „Kapunyitó”.

Unul dintre cei mai apreciaţi tineri muzicieni din Ungaria, cu un stil aparte, apropiat de public şi cu o virtuozitate muzicală ieșită din comun, Petruska András a oferit un spectacol de neuitat la Carei, susținând un concert de aproape două ore, timp în care a cântat melodii de pe cel mai recent album al său „Kapunyitó”, dar și piese mai vechi.

Energia din timpul spectacolului şi îmbinarea perfectă a stilului de chitară „finger-style” cu modul unic de interpretare al violonistului Temesvári Bence, care l-a acompaniat pe András, au reprezentat ingredientele show-ului de calitate oferit de cei doi artiști.

Publicul a fost încântat de energia transmisă de cei doi muzicieni aplaudând adesea în timpul melodiilor, dar mai ales la finalul concertului când au cerut bis, băieții conformându-se.

Turneul de promovare a celui mai recent album, care a debutat cu concertul din Castelul Károlyi, continuă azi, 7 octombrie la Satu Mare, urmând mai apoi alte orașe din Transilvania precum Cluj-Napoca, Oradea sau Târgu Mureş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.