Rochii din perdele și draperii, o colecție inedită marca Zita Pop (Foto)

Sătmăreanca Zita Pop, cunoscută pentru creațiile sale vestimentare de o aleasă frumusețe, și-a prezentat noua colecție în cadrul „Deco Days”, un eveniment inedit organizat de compania Deco Center, membru Mendola Group, la sfârșitul lunii trecute (29-30 septembrie) la Cluj-Napoca. În cadrul celor două zile au avut loc prezentări de bussiness, workshop-uri de specialitate, un Visual Delight Fashion Show, urmat de o seară de cocktail.

Trend-urile pentru anul viitor și tabloul colecțiilor de perdele și draperii Mendola Fabrics au fost prezentate în cadrul spectacolului intitulat „Visual Delight Fashion Show”. Rochiile au fost concepute special din perdele și draperii, sub semnătura Mendola Fabrics, de către designerul Zita Pop.

Deco Center este o companie românească, cu capital 100% autohton, care colaborează cu peste 80 de clienți din 23 de țări, precum: Bulgaria, Ungaria, Germania, Belgia, Spania, Grecia, Cipru sau Țările Baltice. În 2015 compania a înegistrat o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro (o creștere de 25% față de 2014).

Grupul are, în prezent, 100 de angajați și colaborează, doar în România, cu peste 290 de clienți specializați în perdele, draperii, tapet, mobilier sau decorațiuni interioare.

Zita Pop a absolvit Liceul de Artă „Aurel Popp” din Satu Mare, după care a urmat cursurile Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Creațiile Zitei Pop pot fi văzute atât în cadrul prezentărilor de modă din Satu Mare cât și la show-urile vestimentare din întreaga țară.

poza1

poza2

poza3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.