O sătmăreancă, consilierul ministrului Agriculturii. Despre cine este vorba

maria-codrea

maria-codrea1

Maria Maruni Codrea, o tânără de 24 de ani din Satu Mare, este începând de astăzi, 7 octombrie, consilierul personal al ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, pe parte de dezvoltare rurală. Tânăra sătmăreancă a absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, după care s-a înscris la două masterate.

„Sunt consilier personal la cabinetul domnului ministru pe partea de dezvoltare rurală”, ne-a declarat Maria Codrea.

De asemenea, în vara acestui an, Maria Codrea s-a înscris și la un Intership la Guvernul României, unde a lucrat la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale din cadrul Ministerului Agriculturii.

Este demn de remarcat și faptul că, Maria Maruni Codrea a fost o studentă model, în primăvara acestui an fiind premiată în cadrul Galei Studenților din România, ocazie cu care Ziarul Sătmăreanul a publicat un articol despre reușita frumoasei sătmărence (http://www.satmareanul.net/2016/04/05/satmareanca-maria-codrea-premiata-la-gala-studentilor-din-romania/).

În cadrul galei, Maria a primit distincția de student bursier al Uniunii Studenților din România la Secțiunea „Științele naturii”.

2 Comentarii la "O sătmăreancă, consilierul ministrului Agriculturii. Despre cine este vorba"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.