Noi servicii 4G la RCS&RDS. Satu Mare pe lista viitorilor clienți

digi

Din 20 octombrie, RCS&RDS va lansa servicii de comunicaţii mobile 4G în banda de frecvenţe de 2100 Mhz, pe care operează majoritatea smartphone-urilor.

Primii care vor beneficia de noua tehnologie vor fi utilizatorii din Oradea şi Piteşti, urmând ca apoi, până în ianuarie 2017, să fie implementată gradual în: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Craiova, Constanţa, Iaşi, Arad, Sibiu, Galaţi, Târgu Mureş, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Reşiţa, Slatina, Hunedoara, Valea Prahovei şi zona Râşnov, Zărneşti, Moeciu şi Bran.

„Din 20 octombrie, serviciul de date bazat pe tehnologia 4G pe frecvența de 2100 Mhz, va fi disponibil la toate pachetele Digi Mobil care asigură accesul la 4G. Astfel, accesul la serviciile 4G se va realiza complementar în benzile 2100 Mhz și 2600 Mhz (banda 1 si banda 38 LTE)”, spun reprezentanţii companiei controlate de magnatul orădean Zoltan Teszari.

Potrivit reprezentanților companiei „tehnologia 4G le aduce clienților Digi Mobil o experiență mai bună în utilizarea serviciului datorită vitezelor crescute la internet. O viteză mai mare la internetul mobil va permite, pe lângă o navigare mult mai rapidă, și folosirea aplicațiilor, a serviciilor de streaming video sau pur și simplu încărcarea fișierelor de dimensiuni mari”.

Mai trebuie spus că prețurile abonamentelor Digi Mobil încep de la 2 euro/lună (TVA inclus). Clienții Digi Mobil își pot achiziționa terminale compatibile cu tehnologia 3G și/sau 4G, care le vor aduce avantajul de a utiliza rețeaua în cele mai bune condiții.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.