Jandarmeria asigură ordinea la sfârşit de săptămână

jandarmi

Jandarmii sătmăreni vor fi din nou la datorie şi în acest sfârşit de săptămână.

În vizorul instituţiei se vor afla toate manifestările care se vor desfăşura în spaţiul public, iar jandarmii vor acţiona pentru sprijinirea celor care solicită ajutor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a actelor de violenţă, precum şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legea.

Totodată, echipajele de jandarmerie vor executa, activităţi de patrulare în zonele şi arterele intens circulate, cluburi, discoteci şi terase şi vor fi în măsură să intervină de urgenţă pentru a preveni sau combate, la nevoie, incidentele la adresa ordinii şi liniştii publice.

Sâmbătă, 8 octombrie, efective ale Jandarmeriei Satu Mare vor fi prezente la etapa a IV- a a Campionatului Regional ACR de Rally Sprint 2016, în intervalul orar 10.00-18.00, manifestare ce se va desfăşura în municipiul Satu Mare pe Bulevarul Transilvania.

Tot sâmbătă, jandarmii sătmăreni vor asigura ordinea publică la meciul de baschet feminin, disputat în sala Ecaterina Both din municipiul Satu Mare cu începere de la ora 18.00 între CSM Satu Mare şi Politehnica Naţională Iaşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.