O sătmăreancă printre organizatorii concertului Modern Talking de la Cluj-Napoca (Video)

conferinta

thomas-anders2

La sfârșitul lunii trecute, pe 27 septembrie, legendarul Thomas Anders fostul solis al trupei Modern Talking a venit la Cluj, pentru a susține un concert în fața fanilor săi din România. Coordonatorul de comunicare al evenimentului a fost Dora Mircea-Radu, o tânără originară din Tășnad.

În cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Dora Mircea-Radu, Thomas Anders a declarat că îi ia aproximativ două luni să creeze un spectacol, să pună cap la cap toate detaliile care apoi vor fi transpuse într-un show pe gustul publicului. Cele mai cunoscute melodii peste tot în lume pe unde a concertat au fost „You’re My Heart, You’re My Soul”, „Cheri Cheri Lady” şi „Brother Louie”.

Despre „vremurile bune” Thomas Anders spune că, la un moment dat, a fost uimit să constate că muzica lor a schimbat vieți și că mesajul formației Modern Talking a fost perceput de atâta lume.

„Pe atunci (înainte de 1989), nu ştiam ce impact are muzica noastră, eram faimoşi, vindeam multe discuri. Dar, în urmă cu 15 ani, când am început să concertăm în Estul Europei, au venit oameni să-mi spună <mi-aţi schimbat viaţa, cu muzica voastră am început o nouă viaţă>. Nu am ştiut că i-am atins atât de tare pe spectatori, a fost puternică muzica noastră pentru ei. Chiar dacă acum îmbătrânesc, mă scufund în acel sentiment despre ce lucruri pozitive am putut face pentru oameni, despre ce a făcut muzica noastră pentru ei, a fost neaşteptat. Am avut noroc pentru această o şansă a istoriei, să pot cânta pentru oameni, şi am amintiri plăcute despre aceasta”, a spus Anders.

Formaţia Modern Talking, formată din Thomas Anders şi Dieter Bohlen, a fost înfiinţată în anul 1983 în Germania, iar în 1987 cei doi s-au despărţit, dar s-au reunit în 1998 şi au cântat împreună până în 2003.

Modern Talking a definit istoria muzicală de după 1980. Trupa a vândut peste 75 de milioane de exemplare ale albumelor în numai trei ani, 150 de milioane de exemplare în întreaga carieră şi a devenit o adevărată legendă.

Dora Mircea-Radu, coordonatoarea de comunicare a concertului susținut de Thomas Anders la sala polivalentă din Cluj-Napoca este originară din Tășnad. Tânăra a absolvit Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și Studio Cambridge. De-a lungul anilor, Dora Mircea-Radu a organizat mai multe evenimente ai căror protagoniști au fost artiști de renume internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.