„Aripi de lut”, volum de versuri semnat de Robert Laszlo

Poetul și prozatorul sătmărean Robert Laszlo și-a prezentat azi, 6 octombrie, noul volum de versuri, „Aripi de lut”. Lansarea cărții a avut loc în această după-amiază la Muzeul de Artă. Evenimentul a fost moderat de managerul Muzeului Județean, Felician Pop.

„Aripi de lut” este rezultatul a șase ani de frământări literare, în care poetul a lăsat ca versurile „să fermenteze” și „să se așeze” înainte de a le pune pe hârtie sub forma finală.

„Au trecut 6 ani de când nu am mai publicat un volum de versuri. Consider că a fost necesar acest timp ca să așeze poeziile, să fie puse un pic la fermentat, și iată că a apărut acest volum de versuri, la Editura Ecoul Transilvaniei, din Cluj-Napoca … Nu aș vrea să spun prea multe despre acest volum. Aș lăsa pe seama cititorului să împărtășească trăirile și emoțiile citindu-mi poeziile”, spune Robert Laszlo.

Vorbind despre cariera literară a lui Robert Laszlo, Felician Pop a declarat că „în urmă cu 7 ani, când și-a lansat albumul de debut, am știut că și la Satu Mare, în sfârșit, se va face o altfel de articulație culturală. Anii care au trecut au dovedit că ne-am gândit bine”.

„Aripi de lup” este al treilea volum de poezii semnat de Robert Laszlo și a opta carte scrisă până în prezent, dintre care la două este co-autor și Felician Pop.

dsc_0567

dsc_0570

dsc_0571

dsc_0574

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.