Catherine Zeta-Jones de România. Vezi cine este (Foto)

ioana-cheregi1

Într-un interviu acordat pentru www.bihon.ro, frumoasa actriță a Teatrului de Nord Satu Mare, Ioana Cheregi (Foto: dreapta), consideră că cei care o aseamănă cu diva hollywood-iană Catherine Zeta-Jones (Foto: stânga), merg prea departe cu comparațiile. Răspunsul actriței a venit la întrebarea reporterului care s-a interesat dacă comparația sa cu Catherine Zeta-Jones, îi place, sau, o deranjează.

„Ideea asta cu comparația, a ajuns puțin cam departe. Într-adevăr mi-au spus oamenii că aduc cu Catherine Zeta-Jones dar prea puțini încât să o luăm de-a bună. Eu mi-am ales ca la Gala HOP, Gala Tânărului Actor, să interpretez un moment de-al ei, din filmul „Chicago”. Moment în care trebuia să mă apropii cât mai mult de varianta originală. De acolo pozele și asemănarea. Nu mă deranjează comparația și nu mă obligă cu nimic”, a declarat Ioana Cheregi.

Ioana Cheregi, actrița Teatrului de Nord Satu Mare a câștigat recent premiul la categoria „Cea mai bună actriță” în cadrul Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea, eveniment ce s-a desfășurat în perioada 25 septembrie-2 octombrie. Premiul a fost acordat pentru rolul „O femeie” din spectacolul „Autobahn”, de Neil LaBute.

Ioana Cheregi s-a născut în Aleșd (județul Bihor) și a absolvit Universitatea de Arte Târgu Mureș în 2012, la specializarea „Artele spectacolului”, iar în perioada 2012-2014 a urmat cursuri de masterat în cadrul aceleiași instituții.

Începând din 2009, Ioana Cheregi a jucat în mai multe piese dintre care amintim: „Visul unei nopți de vară” (W. Shakespeare), „Nevestele vesele din Windsor” (W. Shakespeare), „Contra iubirii” (Esteve Soler), „Ivan Turbincă” (după Ion Creangă), „Autobahn”, etc.

Totodată, în vara acestui an, Ioana Cheregi a fost desemnată „Cea mai bună actriță”, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Atelier din Baia Mare.

Un Comentariu la "Catherine Zeta-Jones de România. Vezi cine este (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.