„Vampiru’” Sima, dat pe mâna justiției

dorin-sima

Dorin Sima, zis „Vampiru’” cel care în data de 5 iulie 2016 a jefuit agenția Raiffeisen Bank din Bistrița a fost trimis în judecată de procurori pentru patru infracțiuni. Acesta este acuzat de tâlhărie calificată, tentativă la omor, ultraj asupra unui polițist, nerespectarea regimului armelor și muniției şi uz de armă fără drept. În 2003, Dorin Sima, a împușcat în cap un taximetrist din Satu Mare.

În data de 5 iulie, Dorin Sima a intrat în sediul unei agenții bancare din Bistrița, unde sub amenințarea cu un pistol cu glonț, le-a determinat pe funcționarele aflate în serviciu, să-i dea sumele de 9.282 lei şi 2.225 euro.

O săptămână mai târziu, fiind urmărit de către oamenii legii, l-a împușcat pe şeful Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistiţa-Năsăud, comisarul Paul Andreica

Sima a fost arestat și după trei luni de anchetă procurorii l-au trimis în judecată, dosarul său urmând să fie soluționat de judecătorii Tribunalului Bistrița-Năsăud.
Dorin Sima este recidivist și a fost eliberat condiţionat la începutul verii, după ce a fost condamnat în urma unei tâlhării comise în 2003 asupra unui taximetrist din Satu Mare pe care l-a împușcat în cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.