Un fost elev al lui Andrea Bocelli, sătmăreanul Nagy Norbert, va concerta la Carei

poza

Sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 19.00 la Sala Teatrului municipal din Carei va avea loc concertul extraordinar al tenorului Nagy Norbert, intitulat „Amor & Passion”, care va cuprinde opere moderne, muzică pop și canțonete. Nagy Norbert a fost elevul renumitului tenor Andrea Boceli.

Prețul unui bilet este de 25 de lei. Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Carei.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Direcției de Cultură și al Centrului Cultural al municipiului Carei.

După ce a colindat jumătate din lumea-ntreagă, concertând prin operele din Italia, Germania, Franţa şi Dubai şi participând la numeroase festivaluri de operă din străinătate, acum, tenorul sătmărean Nagy Norbert își va etala talentul, concertând la data de 22 octombrie, într-o sâmbătă seară, în fața publicului careian. Fostul elev al renumitului tenor Andrea Bocelli va cânta pe scena teatrului local recent renovat, începând cu ora 19.00.

Dar la ce se poate aştepta publicul careian? „Cel mai important lucru când mă pregătesc pentru un concert este să-i pot oferi publicului un eveniment memorabil prin intermediul interpretărilor mele. Voi cânta operete moderne, pentru gusturile secolului XXI, dar şi canzonete. Desigur, voi cânta şi melodii care se regăsesc pe primul meu album. La concert se vor auzi melodii de pe albumul La Voce Delle Emozioni, şi nu numai. Publicul se va putea delecta şi cu muzică uşoară, de genul muzical pop, în speranţa că selecţia mea va fi pe gusturile participanţilor”, a declarat artistul.

De provenienţă din Satu Mare, dar cu reşedinţa în Italia, tânărul artist s-a născut la data de 20 martie 1987. Şi-a urmat studiile la Liceul de Arte „Aurel Pop”, unde a învăţat printre altele să cânte la pian şi chitară. Pe parcursul studiilor, şi-a descoperit adevărata vocaţie artistică, şi anume că numai în canto îşi poate trăi cu adevărat pasiunea pentru muzică şi îşi poate cu adevărat dezvolta personalitatea. La începutul studiilor muzicale locale a fost îndrumat de prof. Socolan Ramona, iar ulterior de prof. Mordan Terezia. După Bacalaureat a fost admis pe loc de cinste la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Prima sa apariţie într-o operetă a fost în anul 2010, în opera Rigoletto. În urma absolvirii facultăţii, artistul a avut posibilitatea de a pleca la studii în oraşul italian La Spezia, unde şi-a aprofundat studiile masterale la Conservatorul „Giacomo Puccini”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.