Seminar gratuit de îmbunătățire naturală a vederii

seminar

Seminarul gratuit „Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea” va avea loc în Satu Mare, marți, 11 octombrie, la Centrul Tehnologic de Inovare si Afaceri, de pe strada Ion Luca Caragiale nr. 1.

Seminarul durează 3 ore și se desfășoară în două sesiuni, o sesiune de la ora 10.00 la ora 13.00, iar a doua sesiune de la ora 18.00 la 21.00. Cele două sesiuni sunt identice.
„Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ se desfășoară în majoritatea orașelor mari din țară din luna septembrie a anului 2014, ajutând participanții să își îmbunătățească vederea sau să își stopeze creșterea dioptriilor. În acest moment s-au susținut peste 100 de prezentări ale seminarului unde au participat aproximativ 10.000 de persoane.

Evenimentul este susținut de Flavius Țurcanu, care susține acest seminar despre îmbunătățirea vederii în mod natural în toate orașele mari din țară de peste doi ani de zile. Flavius Țurcanu are șapte ani de experiență în acest domeniu și ajuta oamenii să își îmbunătățească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el acum 7 ani când a reușit să renunțe la ochelari și să își recapete vederea clară.

Pentru mai multe informaţii despre îmbunătăţirea vederii şi seminariile din ţară îl puteți găsi pe Flavius şi pe pagina de facebook:

https://www.facebook.com/FlaviusAdrianTurcanu

Aici puteți vedea și una dintre emisiunile în care a participat Flavius:

https://www.youtube.com/watch?v=AafNQpSoHXg

În cadrul evenimentului se va discuta despre: de ce se poate îmbunătăți natural vederea, cum se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete pentru a accelera îmbunătăţirea vederii.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe pagina

http://renuntalaochelari.ro/seminar alegându-se oraşul Satu Mare.

Acest eveniment este dedicat atât celor care poartă ochelari de vedere, lentile de contact, cât și persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare când lucrează la calculator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.