Patru benzi spre Burdea de pe Podul Decebal. Ce spune Adrian Albu

primarie

Lucrările de reabilitare la Podul Decebal sunt întârziate cu aproximativ o săptămână, a declarat viceprimarul Adrian Albu, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 3 octombrie.

La conferinta de presă au participat și primarul Kereskenyi Gabor, respectiv viceprimarul Doina Feher.

Din cele relatate de Albu reiese că firma care efectuează lucrările la pod mai are de făcut încă trei rosturi de dilatație, de schimbat stâlpii, după care va fi refăcută rampa de urcare pe pod dinspre Finanțe și trotuarul pe o parte.

Albu spune că la coborârea spre Burdea se are în vedere amenajarea a patru benzi de circulație, din care două spre B-dul Octavian Goga, una spre B-dul Cloșca și o bandă spre Drumul Careiului.

De asemenea, viceprimarul a declarat că se ia în calcul și lărgirea Bulevardului Octavian Goga, lucrări pentru care există autorizație.

Referindu-se la lucrările de reabilitare a Podului Decebal, primarul Kereskenyi Gabor, prezent și el la conferința de presă, a declarat că nu își poate explica de ce nu s-a dat drumul lucrărilor încă din primăvara acestui an, în condițiile în care contractul a fost semnat în data de 16 decembrie 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.