Accident cu doi morți pe DN 19 Satu Mare-Oradea. Vezi ce s-a întâmplat (Foto)

Un teribil accident de circulație soldat cu doi morți, a avut loc azi (3 octombrie) dimineață, în jurul orei 10.00, pe DN 19, la ieşirea din localitatea Diosig spre Satu Mare. O mașină s-a izbit frontal de un TIR.

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au găsit patru victime, dintre care trei încarcerate în autoturism. Două dintre victime erau decedate.

„La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Staţiei de Pompieri Săcueni, un echipaj de paramedici din cadrul aceleiaşi unităţi, un echipaj de terapie intensivă al SMURD Oradea, echipajul de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, dar şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”, căpitanul Camelia Roşca.

„Șoferul autotrenului, care a suferit leziuni minore, a refuzat atât examinarea, cât şi internarea la spital”, a declarat pentru ebihoreanul.ro, dr. Alexandru Mateoc, purtătorul de cuvânt al SMURD Biror.

Sursa foto: www.ebihoreanul.ro

www.bihon.ro

accident1

accident2

Un Comentariu la "Accident cu doi morți pe DN 19 Satu Mare-Oradea. Vezi ce s-a întâmplat (Foto)"

  1. Pingback: Imagini de coșmar de la accidentul mortal de pe DN 19 Satu Mare – Oradea (Foto&video) | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.