Ce au decis judecătorii în cazul adolescenților care au tâlhărit un taximetrist

talharii

Cei doi adolescenți de 15, respectiv 16 ani, care au tâlhărit un taximetrist în noapte de 28 spre 29 septembrie au fost prezentați Judecătoriei Carei care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În seara zilei de 28 septembrie, în jurul orei 23.00, polițiștii au fost sesizați de către un taximetrist care a reclamat că a fost victima unei tâlhării comise de doi tineri, pe care i-a avut ca și clienți pentru ruta Satu Mare-Acâș. La pornire, cei doi tineri i-au înmânat taximetristului, drept gaj pentru plata cursei, un telefon mobil.

Ajunși în comuna Acâș, tinerii i-au cerut șoferului să oprească, iar cel care ocupa locul din spate l-a amenințat cu un cuțit, provocându-i o plagă prin tăiere, superficială, la nivelul gâtului, cerând în același timp și telefonul mobil lăsat drept garanție, după care, cu toată opoziția taximetristului care a reușit să-i deposedeze de cuțit, cei doi au părăsit locul faptei și au fugit în curtea unei foste ferme.

În scurt timp cei doi adolescenți, unul de 15 ani din Craidorolț, iar al doilea de 16 ani din Solduba, au fost prinși de către oamenii legii. Ulterior, Judecătoria Carei a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor doi tâlhari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.