Se întâmplă în România. Studente și minore, sclave sexuale pentru un „lider spiritual” (Video)

sclave

Studente și minore, printre ele fete de doar 11 ani, au fost exploatate de o sectă din Târgu Mureș, care le transforma în sclave sexuale. Tinerele erau izolate de societate și obligate să trăiască în condiții la limita subzistenței. „Liderul spiritual” Eusebiu Sebastian Apostolache și alți patru membri ai sectei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit anchetatorilor, fetele primeau mâncare doar doar o dată pe zi, numai după ce participau la ritualurile sexuale.

Coșmarul acestora a luat sfârșit, după ce gruparea a fost destructurată miercuri, 28 septembrie, în urma unor percheziții efectuate de procurorii DIICOT.
„Liderul spiritual” Eusebiu Sebastian Apostolache și alți patru membri ai sectei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit procurorilor DIICOT, încă anterior anului 2008, Eusebiu Sebastian Apostolache Eusebiu, Sinoai Ildiko, Papai Marta și suspecta K. N. A., au constituit un grup infracțional pentru a face trafic de persoane și trafic de minori.

Cel care a fondat secta este Eusebiu Sebastian Apostolache, acesta fiind considerat inițiatorul „mișcării spirituale”. De-a lungul anilor, Apostolache a recrutat mai multe studente care învățau la o universitate din Târgu Mureș, după care le-a ademenit în așa-zisa „casă sfântă”.

Fetele au ajuns să fie îndoctrinate, izolate de familie și de societate. În „casa sfântă” trăiau în condiții precare și le era intezis să ia legătura cu alte persoane din afara sectei.

Din ancheta efectuată de procurori reiese că membrii sectei, în frunte cu „liderul spiritual” au exploatat sexual victimele. Totodată, le cereau celor pe care le abuzau să le aducă toți banii obținuți de părinții acestora.

Tinerele abuzate erau hrănite o singură dată pe zi cu macaroane cu brânză, iar noaptea, numai după ce luau parte la ritualurile sexuale, li se oferea pâine cu gem.
Printre victime s-a numărat și o fetiță de nici 12 ani. Profitând de inocența copilei, Apostolache Sebastian a reușit să-i inoculeze ideea că va progresa din punct de vedere spiritual numai dacă întreține relații sexuale cu el.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate sisteme și medii de stocare a datelor informatice, documente și alte mijloace materiale de probă.
Faţă de cele cinci persoane, s-a luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore.

La data de 29 septembrie, față de liderul grupării s-a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, față de două persoane s-a luat măsura arestului la domiciliu, iar alte două persoane sunt cercetate sub control judiciar.

https://we.tl/p7YCtwDFav

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.