Ziua Națională a Republicii Cipru marcată la Carei

cipru-4

Direcția de Cultură și Turism a municipiului Carei continuă proiectul denumit „Zile Naționale ale țărilor UE”, relansat în 16 februarie anul acesta și având tema „Clădiri Reprezentative”, care are ca scop cunoașterea și promovarea valorilor culturale ale țărilor membre din Uniunea Europeană.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Republicii Cipru, Direcția de Cultură și Turism a municipiului Carei a expus azi, 30 septembrie, o colecție de zece imagini despre clădiri reprezentative din Cipru.

Ziua Națională a Republicii Cipru este sărbătorită la data de 1 octombrie și reprezintă proclamarea independenței republicii, care a avut loc în 1960.

Imaginile sunt expuse pe gardul care înconjoară parcul dendrologic din jurul Castelului Károlyi și pot fi admirate timp de o săptămână.

Fotografiile au fost puse la dispoziție prin bunăvoința Mioarei Adamopoulou și Florinei Mureșan, repezentante ale Ambasadei Republicii Cipru în România și al ambasadorului Republicii Cipru în țara noastră, E.S. Dl. Dimitris Hatziargyrou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.