Vrei să înveți engleza gratuit ? Hai la bibliotecă

Biblioteca Județeană Satu Mare, în parteneriat cu Asociația „Satu Mare Oraș-Verde”, organizează începând de joi, 6 octombrie, în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, cu începere de la ora 17.00, o nouă serie de cursuri gratuite de Limba engleză.

Cursurile vor avea periodicitate săptămânală, vor fi susținute de trainerul Gheorghe Opriș, voluntar în cadrul asociației, și vor fi livrate participanților pe două grupe de studiu, începători, la ora 17.00, și intermediari, la ora 18.10.

„Luând în considerare faptul că seriile de cursuri organizate în perioada octombrie 2015 – iulie 2016, s-au bucurat de o largă participare și apreciere din partea publicului larg, am considerat oportun să reluăm această activitate, pentru a oferi cât mai multor sătmăreni posibilitatea de a participa la un serviciu gratuit, prin intermediul instituției noastre. Îi adresăm mulțumiri trainerului Gheorghe Opriș pentru implicare și disponibilitate”, a declarat Lacrima Istrăuan, managerul Bibliotecii Județene Satu Mare.

Solicitările pentru cursurile organizate anul trecut au depășit cu mult capacitatea sălii de lectură, prin urmare locurile pentru grupa de începători sunt deja ocupate.

Înscrierile pentru grupa de intermediari, în limita a 50 de locuri, se pot face la secretariatul bibliotecii, telefon 0261-711199, le luni până joi, în intervalul orar 08.00-16.00.

engleza-curs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.