Veste bună pentru sătmăreni. Vezi ce au decis cei de la Blue Air

blue-air1

Compania Blue Air va inaugura sâmbătă, 1 octombrie, zborurilor între Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Vestea este cât se poate de bună și pentru sătmărenii care doresc să ajungă cât mai repede în diferite zone ale țării, având posibilitatea de a efectua zboruri, luând avionul de pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Zborurile vor fi asigurate de aeronave Boeing 737.

Biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei, preț ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, un bagaj de cală în limita a 32 kg și un snack pe timpul zborului.

„În premieră pentru piața de transport aerian din România, Blue Air conectează acum Banatul de Ardeal și Moldova, operând zboruri triangulare între Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Suntem încântați că putem oferi românilor o alternativă de transport, confortabilă și foarte rapidă, întotdeauna la cele mai abordabile prețuri”, spune Gheorghe Racaru, director general Blue Air.

Compania Blue Air are cinci baze operaționale, în: București, Bacău, Iași, Larnaca și Torino, iar din 30 octombrie se va deschide baza din Cluj-Napoca și din 27 aprilie 2017 cea din Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.