Taximetrist tâlhărit de doi adolescenți. Tâlharii au fost reținuți

talhari

Doi adolescenți au fost reținuți pentru 24 de ore de către poliţişti, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Poliţiştii careieni au reţinut pentru 24 de ore doi minori, de 15 respectiv 16 ani, bănuiți că ar fi comis o tâlhărie. Ei vor fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sesizarea poliției a fost făcută în jurul orei 23.00 a zilei de 28 septembrie, când un taximetrist a reclamat că a fost victima unei tâlhării comise de doi tineri, pe care i-a avut ca și clienți pentru ruta Satu Mare – Acâș și care i-au înmânat la pornire, drept gaj pentru plata cursei, un telefon mobil.

Ajunși în comuna Acâș, tinerii i-au cerut șoferului să oprească, iar cel care ocupa locul din spate l-a amenințat cu un cuțit, provocându-i o plagă prin tăiere, superficială, la nivelul gâtului, cerând în același timp și telefonul mobil lăsat drept garanție, după care, cu toată opoziția taximetristului care a reușit să-i deposedeze de cuțit, cei doi au părăsit locul faptei, fugind în curtea unei foste ferme.

Minorii identificați și prinși de polițiști, unul de 15 ani din comuna Craidorolț și unul de 16 ani din localitatea Solduba, vor fi prezentați Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.