Ședință Toastmasters la Satu Mare. Vezi unde va avea loc

Membrii Clubului „Toastmasters Satu Mare” vor organiza, în data de 4 octombrie, de la ora 19.00, o ședință avându-i ca invitați pe colegii lor de la Cluj. Întâlnirea va avea loc pe B-dul Vasile Lucaciu, nr. 8, iar intrarea este liberă.

„Abia aștept să ne întâlnim cu colegii de la Cluj, cu directorul nostru de arie, Adrian Sălășan, care este membru al clubului respectiv. Fiecare întâlnire între cluburi aduce un plus de valoare, atât cluburilor în sine, cât mai ales participanților la ședință. De fiecare dată învățăm câte ceva și devenim mai buni în ceea ce facem, iar schimbul de experiență și leadershipul prin exemplu personal sunt instrumente foarte bune pentru a cimenta tot ceea ce învățăm”, a declarat Claudia-Cornelia Fane, președintele Toastmasters Satu Mare.

Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere. Misiunea unui club Toastmasters este de a oferi un mediu de învăţare pozitiv şi de suport reciproc, prin intermediul căruia fiecare membru are oportunitatea de a-şi dezvolta abilităţile de comunicare şi de leadership, toate acestea ducând la creşterea încrederii de sine şi la dezvoltarea personală.

Toastmasters Satu Mare este un club care aduce un plus în cadrul comunității locale prin contribuirea la dezvoltarea abilităților de comunicare și de leadership ale membrilor acestora.

toastmasters-satu-mare-si-oradea-toastmasters

1-iunie-la-toastmasters-satu-mare

seminar-toastmasters-satu-mare

toastmasters-satu-mare-go-team

toastmasters-satu-mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.