Se caută asistenți medicali pentru Irlanda de Nord. Vezi oferta angajatorului

asistenti

Firma Ausilium Societa Cooperativa din localitatea Nove (regiunea Vicenza), oferă 40 de posturi de asistent medical generalist. Locurile de muncă sunt în Irlanda de Nord, la Four Season Health Care. Aceasta este cel mai mare furnizor independent de sănătate și asistență socială cu 62 de case de îngrijire.

Cerințele locului de muncă sunt: calificare de asistent medical, cu sau fără experiență cu înregistrare/inițiere înregistrare la NMC; cunoașterea limbii engleze (nivel B1-B2).
Salariul este de 12,07 lire brut/oră. Se lucrează 37,5 ore pe săptămână.

Termenul limită pentru aplicare este 30 noiembrie 2016.

Alte beneficii: transport gratuit în Marea Britanie, 400 de lire chirie pentru prima lună, garanție pentru chirie, consiliere pentru înscriere la NMC, programe de formare și instruire profesională la finalul cărora se primesc 500 de lire, posibilitatea de a lucra ca „Senior Care Assistant” după obținerea înregistrării la NMC.

Cei care doresc să aplice pentru unul dintre aceste posturi trebuie să se înregistreze în baza de date a AJOFM Satu Mare, apoi, se trimite CV-ul cu foto în limba engleză, la ausilium.ro@gmail.com și pentru informare și la eures@afolmet.it

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.