Expoziția GastroPan revine în 2017

gastropan

Următoarea ediție a expoziției GastroPan se va desfășura în perioada 23-25 martie 2017 la Sibiu. Numeroși furnizori importanți de echipamente, ingrediente și tehnologii pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa și-au rezervat deja standurile la cea de-a IX-a ediție GastroPan, cea mai mare expoziție internațională de profil care are loc în țara noastră.

Organizată anual, expoziția GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat. În anul 2016, expoziția a atras expozanți din 25 de țări, de pe patru continente, care au prezentat tehnologii, materii prime și cele mai noi tendințe internaționale.

Printre vizitatorii invitați nominal la principalul eveniment profesional de profil se numără zeci de mii de specialiști, manageri și antreprenori reprezentând brutării industriale și artizanale, cofetării, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste făinoase, fursecuri sau biscuiți, restaurante, hoteluri, baruri și cafenele. La fel ca în anii precedenți, la ediția din 2017 sunt așteptați să participe mai mult de 20.000 de vizitatori.

Expozanții GastroPan sunt importanți furnizori de echipamente, ingrediente, soluții și tehnologii dedicate, din România și din străinătate, companii de talie internațională prezente pe piața românească fie cu unități de producție sau distribuție. La standurile lor vor fi prezentate soluții și tehnologii pentru toate activităţile specifice industriei de panificaţie, cofetărie, alimentaţie publică şi HoReCa.

GastroPan 2017 se va desfășura la Sibiu, într-un spațiu care aduce un plus de modernitate și profesionalism, centrul expozițional fiind renovat recent și ușor accesibil din punct de vedere logistic.

Intenția de participare la a IX-a ediție GastroPan, poate fi transmisă organizatorilor folosind adresa de e-mail pr@gastropan.ro și mai multe informații pot fi obținute sunând la numărul de telefon 0787 677 310.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.