Criminal, trimis în judecată. A omorât un om în bătaie

criminal

Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus azi, 30 septembrie, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui bărbat de 30 de ani din Batarci, pentru comiterea infracţiunii de omor. Inițial, acesta a fost arestat pentru tentativă de omor, însă victima a decedat.

În data de 9 mai 2016, criminalul l-a lovit de mai multe ori cu o bâtă, dar și cu mâinile și cu picioarele pe C. M. De 53 de ani din Dobra. Scandalul a avut loc pe un teren din extravilanul localității Dobra.

În urma loviturilor, victima a suferit mai multe leziuni, printre care rupturi de organe și fracturi de coaste.

La vremea respectivă, victima a fost transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, iar conform concluziilor medico-legale, a necesitat pentru vindecare 55-60 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în primejdie.

Două zile mai târziu a intervenit decesul acestuia.

Criminalul a fost reținut pentru 24 de ore, după care instanța a decis arestarea preventivă al acestuia pentru o perioadă de 30 zile.

La soluţionarea dosarului de urmărire penală procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au beneficiat de sprijinul de specialitate al lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul IPJ Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.