Mașină înmatriculată în Satu Mare făcută zob. Vezi ce s-a întâmplat (Foto)

accident

Un accident de circulație soldat cu trei răniți a avut loc azi (29 septembrie) dimineață, în jurul orei 04.40 pe Drumul Județean 108D, în localitatea Gârdani (județul Maramureș). De asemenea, mașina înmatriculată în județul Satu Mare, condusă de un tânăr de 20 de ani din Coltău s-a făcut zob după ce s-a lovit de un podeț din beton.

Din ancheta efectuată de polițiști reiese că șoferul de 20 de ani era sub influența băuturilor alcoolice și se deplasa cu viteză. Acesta a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un podeț din beton. În urma impactului, trei persoane au fost grav rănite.

Două dintre victimele accidentului au fost scoase de echipajele de la descarcerare. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

În afară de șoferul de 20 de ani, în mașină mai erau doi pasageri în vârstă de 16 ani, toți din localitatea Coltău. Aceștia se întorceau de la o petrecere unde au consumat băuturi alcoolice.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism sub influenta băuturilor alcoolice.

Sursa foto: www.actualmm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.