Adrian Albu: Există o intenție clară de blocare a Mega Mall-ului

nepi

Potrivit viceprimarulului municipiului Satu Mare, Adrian Albu, există o intenţie clară a unei persoane de blocare a proiectului Mega Mall-ului de pe Drumul Careiului. Declarația a fost făcută la începutul ședinței de astăzi, 29 septembrie a Consiliului Local.

„Intenţia cumpărătorului a fost foarte transparentă, avea intenţia de a bloca acest proiect. Cei de la NEPI au la dispozţie 4,5 ha de teren, oricum vor face acest mega mall”, a declarat Albu.

În luarea de cuvânt de la începutul ședinței, primarul Kereskenyi Gabor a declarat că decizia de a se vinde acel teren de 20 de metri pătrați la care a făcut referire consilierul PSD Silviu Sumlas în cadrul unei conferințe de presă organizată miercuri, 28 septembrie, a fost aprobată de actualul Consiliu Local.

Edilul spune că se încearcă fabricarea unei teme politice pe marginea acestui subiect.

„Decizia de neamânare a licitației, la solicitarea NEPI, a fost luată în unanimitate de toți membrii comisiei. Poate că din 1 ianuarie 2017 o să ajungem să muncim cu toții, indiferent de culoarea politică, să facem ceva pentru acest oraș. Să nu încercăm să facem teme de campanie din niște investiții de care are nevoie orașul Satu Mare. Dorim să se realizeze această investiție”, a spus Kereskenyi.

La rândul său, Sumlas, a declarat că cumpărătorul va cere ieşirea din indiviziune, și va încerca să amâne cât mai mult posibil identificarea parcelei de 20 de mp, blocând astfel proiectul mall-ului și că în cele din urmă s-ar putea ca investitorul să renunțe la Mall-ul din Satu Mare.

„Dacă există un om pe lumea asta care oferă 20000 de euro pentru o parcelă în condiţiile în care nu ştie unde este această parcelă, înseamnă că am greşit”, a declarat Sumlaş.

Preşedintele comisiei de licitație a terenului a fost viceprimarul Adrian Albu. Potrivit acestuia, nimeni nu s-a aşteptat să apară acest cumpărător care să supraliciteze.

„Intenţia cumpărătorului a fost foarte transparentă, avea intenţia de a bloca acest proiect. Cei de la NEPI au la dispozţie 4,5 ha de teren, oricum vor face acest mega mall”, a declarat Albu.

2 Comentarii la "Adrian Albu: Există o intenție clară de blocare a Mega Mall-ului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.