Accident cu trei răniți în Săcășeni. Ce s-a întâmplat

accident Calinesti

Un bărbat de 42 de ani din Carei a fost rănit într-un accident ce a avut loc azi, 28 septembrie, în jurul orei 03.00, pe DN 1F, în localitatea Săcășeni. În același accident a fost rănit și un italian de 29 de ani, pasager în mașina șoferului din Carei, dar și un bărbat de 45 de ani din Bic (județul Sălaj), care se afla în autoturismul care a provocat evenimentul rutier.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 33 ani din localitatea Borumlaca (județul Bihor), aflat la volanul unei mașini, ajuns într-o curbă a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a tamponat cu un autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 42 ani din Carei.

În urma impactului șoferul din Carei a suferit câteva leziuni mai ușoare. De asemenea, accidentul s-a soldat și cu rănirea unui italian de 29 de ani, pasager în același autoturism. Un alt bărbat de 45 de ani din localitatea Bic (județul Sălaj), aflat în amșina care a provocat accidentul a suferit și el leziuni ușoare.

Din investigațiile efectuate de polițiști reiese că șoferul vinovat de producerea accidentului consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. Rezultatul testării a indicat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.