Bătălia aeroporturilor. Satu Mare câștigă în fața băimărenilor

tarom

Începând din data de 31 octombrie 2016, TAROM își va muta cursele care operau cu program cu înnoptare de pe Aeroportul Baia Mare pe cel din Satu Mare. Decizia companiei aeriene a fost comunicată conducerii Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, în cursul acestei zile (azi, 27 septembrie).

Ca urmare a faptului că Aeroportul Baia Mare este închis încă din noiembrie anul trecut, în data de 5 iulie 2016 conducerile CJ și Aeroportul Satu Mare au trimis o adresă către reprezentanții Companiei TAROM (Nr. 1679/05.07.2016) privind zborurile ce operau pe Aeroportul Baia Mare.

În urma discuțiilor purtate de conducerile CJ și Aeroportului Satu Mare cu reprezentanții Companiei TAROM, s-a decis să se opereze și cu cinci curse cu înnoptare pe Aeroportul Satu Mare, începând cu data de 31 octombrie.

Dat fiind faptul că Aeroportul Internațional Satu Mare este unul modern ce are toate condițiile necesare pentru desfășurarea zborurilor la standardele aeroporturilor mari, în viitor, conducerea CJ Satu Mare are în vedere introducerea mai multor zboruri internaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.