A 11-a amânare în dosarul preotului-țepar din Culciu Mare

ioan-boja

Magistrații Curții de Apel Oradea (CAO) amână la foc automat dosarul fostului preot greco-catolic din Culciu Mare, Ioan Boja, cercetat pentru înșelăciune. Acesta a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la 2 ani și 6 luni de pușcărie cu executare. Ulterior, popa a atacat cu apel sentința instanței sătmărene.

Cu toate că judecătorii sătmăreni l-au găsit vinovat în dosarul de înșelăciune în care este cercetat, se pare că magistrații orădeni îl mai păsuiesc pe fostul preot din Culciu Mare. Până acum CAO i-a amânat cauza de nu mai puțin de 11 ori. Ultima ședință, care s-a lăsat tot cu o amânare, a avut loc în data de 6 septembrie 2016, iar următoarea înfățișare va fi pe 18 octombrie.

La sfârșitul anului 2014, Ioan Boja a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la 2 ani și 6 luni de pușcărie cu executare, fiind acuzat de înșelăciune. Ulterior, la data de 8 decembrie 2014, Boja a atacat cu apel sentința instanței sătmărene, astfel că dosarul acestuia a ajuns pe masa judecătorilor CAO.

Fostul preot din Culciu Mare a împrumutat bani de la mai multe persoane, sume pe care apoi nu le-a mai restituit. De asemenea, Boja a dat bani împrumut cu camătă, în schimbul unor garanții imobiliare dar și pentru mașini de lux, însușindu-și aceste bunuri, înșelând astfel buna-credință a oamenilor.

Un Comentariu la "A 11-a amânare în dosarul preotului-țepar din Culciu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.