Mister Transilvania 2016. Organizatorii promit un show total la Castelul Karolyi

afis-mister-transilvania

mister

Szelenyi Gabriella Events, în colaborare cu Miss Tv România prezintă „Mister Transilvania 2016”, primul concurs de frumusețe destinat bărbaților din Transilvania. În finala show-ului s-au calificat și tre tineri din județul Satu Mare: Sergiu, Mark și Tomas. 

Vineri, în data de 30 septembrie, de la ora 18.00, la Castelul Karolyi va avea loc un eveniment cu totul deosebit. În urma preselecțiilor desfășurate în luna august, 14 tineri au ajuns în finala competiției. Ei se vor întrece pentru titlul de Mister Transilvania 2016 și vor avea parte de mai multe provocări în cadrul probelor pregătite de organizatori.

Din juriul competiției fac parte: Ariana Silaghi, Marcela Papici, Laura Bota, Zita Pop, Ioana Călin, Denisa Hudac și Zsolt Popa.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate și colecțiile unor branduri și designeri cunoscuți din Transilvania, precum: Ioana Călin, Nicoleta Obis, Spencer by Ciprian Crăciun, Nina Lenjerie și Inedit.

Modelele vor fi aranjate de către hair stylistul Arabela Sulyok, iar de machiajele lor se vor ocupa Vladiana Crișan și Larisa Bukva.

De asemenea, vor avea loc și momente muzicale oferite de către Romina Sîrbe și Cristian Totpati și se vor acorda și premii surpriză, toate acestea fiind marca înregistrată Miss Tv România.

Sergiu, Mark și Tomas sunt cei trei tineri din Satu Mare care în urma preselecțiilor desfășurate de-a lungul mai multor săptămâni s-au calificat în gala finală a „Mister Transilvania 2016”.

Sergiu, are 17 ani și 187 cm înălțime. În ceea ce îl privește pe Mark, acesta are 19 ani și 187 cm înălțime, iar cel de-al treilea concurent din Satu Mare este Tomas, care are 17 ani și 183 cm înălțime.

Prezentatorii evenimentului sunt Silvia Cseh și Raul Popa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.