Iuliu Ilyes: „Văd şi simt rezultatele a aproape 100 de zile în fruntea primăriei Vetiş”

La aproape 100 de zile de mandat în fruntea Primăriei Vetiș, fostul edil al municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, a tras linie și spune că încep să se vadă rezultatele celor trei luni de muncă intensă depusă în localitatea pe care o administrează.

„Primul weekend în care mă simt bine de tot. Primul weekend în care văd şi simt rezultatele a aproape 100 de zile intense în fruntea primăriei Vetiş.

În această săptămână a apărut pe SEAP (pare incredibil !) licitaţia pentru drumul Vetiş – Oar, am recepţionat proiectele pentru cele cca. 1.500 de branşamente de apă şi canalizare, care odată realizate, vor încheia definitiv lucrările de săpături pe străzi, au ajuns dotările şi covoarele deosebite pentru terenurile de joacă din grădiniţele comunei, au sosit covoarele de cauciuc şi iarbă artificială pentru terenurile de sport, au fost efectuate ultimele demersuri pentru modificările proiectului, necesare finalizării lucrărilor de introducere a apei potabile şi canalizării, azi (23 septembrie) s-a conturat o nouă strategie de colectare selectivă a deşeurilor şi de înfiinţare a unei firme proprii pentru lucrările de întreţinere a domeniului public”, spune Iuliu Ilyes.

Edilul din Vetiș a subliniat și faptul că săptămâna viitoare vor începe lucrările la parcul din jurul clădirii Primăriei, ce va avea o suprafață de 2.500 de metri pătrați.
„Săptămâna viitoare vom începe realizarea unui parc deosebit în jurul clădirii primăriei, pe o suprafaţă de cca. 2500 mp. Şi tot săptămâna viitoare ne vor sosi 6 utilaje noi, cu care vom începe schimbarea la faţă a străzilor comunei”, spune primarul Iuliu Ilyes.

De asemenea, în această săptămână a trecut de votul consilierilor locali și de „furcile caudine” ale Agenției Naționale a Funcționarilor Publici noua organigramă a Primăriei din Vetiș, care o să îi permită executivului formarea unei noi echipe tehnice în cadrul instituției, necesară realizării în viitor a proiectelor gândite pentru dezvoltarea localității.

Iuliu Ilyes

vetis1

vetis2

vetis5

2 Comentarii la "Iuliu Ilyes: „Văd şi simt rezultatele a aproape 100 de zile în fruntea primăriei Vetiş”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.