Gata cu rablele pe străzile din Satu Mare

Primăria a declarat război proprietarilor de mașini care și-au abandonat autovehiculele pe străzile municipiului Satu Mare. Polițiștii locali au ieșit la vânătoare de mașini abandonate, identificând o serie de astfel de autovehicule lăsate în plata Domnului pe străzile din oraș.

Printr-o acțiune organizată la nivel de municipiu, poliţiştii locali au identificat zilele trecute mai multe mașini abandonate în diverse locaţii (str. Târnavei, str. Jiului, str. Amaţiului, etc.). În aceste situații, oamenii legii au aplicat somații, solicitându-le proprietarilor să-și ridice mașinile de pe domeniul public în termen de zece zile.
Cei care ignoră soamțiile polițiștilor vor fi amendați cu sume cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei, fără posibilitatea achitării a jumătate din minimul amenzii în termen de 48 de ore de la luarea la cunoştinţă a procesului verbal de sancţionare contravenţională, vehiculul urmând a fi trecut în proprietatea unităţii administrativ-teritoriale, ridicat de pe domeniul public şi vândut sau predat unei unităţi de colectare şi valorificare a deşeurilor.

De asemenea, autovehiculele fără număr de înmatriculare sau alte marcaje oficiale (care să permită identificarea deţinătorului / proprietarului) vor fi considerate că nu au stăpân, fapt pentru care acestea vor trece de drept în proprietatea unităţii administrative-teritoriale după parcurgerea demersurilor legale.

masini2

masini3

masini1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.