Datornicii sătmăreni, executați de fiscul local

impozite

1.310 sătmăreni au primit zilele trecute somații de executare silită de la Direcția de Impozite și Taxe locale (DITL), pentru amenzile neplătite. Dacă cea mai mică sumă datorată este de 10 lei, cea mai mare se ridică la un cuantum de 10.000 de lei.

De asemenea, sunt persoane care au de plătit 25, 50 sau 100 de lei.

Lista cu datornicii a fost publicată pe site-ul Primăriei municipiului Satu Mare și poate fi văzută dacă accesați următorul link:

http://www.satu-mare.ro/fisiere/stiri/Registru_amenzi_2016-_net.pdf

„În temeiul art. 44 alin. (3) din Ordonanța Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili: (a se vedea fisiere ataşate).

Actele administrative fiscale pot fi consultate de titularii acestora la sediul organului fiscal emitent. Prezentele acte administrative fiscale se consideră comunicate în termen de 15 zile de la data afișării anunțului, respectiv 20.09.2016.

Dacă aveți nelămuriri în legătură cu acest anunț, o puteți contacta pe doamna Mărcuș Maria sau domnișoara Gorgan Carmen la sediul nostru sau la numărul de telefon 0261770349”, se arată în anunțul conducerii DITL Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.